Adobe Stock Preview til underside

Efteruddannelse og DGE i Region Midtjylland

DGE er en mulighed for efteruddannelse, som er beskrevet i overenskomsten. Det er en efteruddannelsesform, der foregår i mindre grupper på 6-12 personer, som afholder mindst fire møder årligt.

Hvad er DGE?

Decentraliseret Gruppebaseret efteruddannelse (DGE) er en mulighed for efteruddannelse, som er beskrevet i overenskomsten. Det er en efteruddannelsesform, der foregår i mindre grupper på 6-12 og som skal afholde minimum fire møder om året. Hver gruppe skal udpege en gruppeleder for gruppen. Der er både supervisionsgrupper og emnegrupper.

Efteruddannelsesvejledere

Der er jf. overenskomsten ansat to lægelige efteruddannelsesvejledere, hvoraf den ene er efteruddannelseskoordinator og mødes i nationalt regi med de fire øvrige efteruddannelseskoordinatorer i Danmark.

Finansiering

KEU beslutter, hvilket beløb der afsættes til DGE-grupper, som de kan bruge til deres efteruddannelse – på nuværende tidspunkt er afsat 40.000 kr. årligt som ramme for hver DGE-gruppe.

Tilbud, inspiration og muligheder

Der findes forskellige tilbud og muligheder for DGE grupperne. Nogle er gratis, andre har en egenbetaling. Herunder kan du se de forskellige tilbud.

Læs mere

Hjælp til DGE

Her kan du finde hjælp til dge-midt.dk. Håndbogen præsenterer alt fra, hvordan du kommer i en DGE-gruppe, tilbud til DGE, vejledning og meget mere.

Efteruddannelses-midler

I vores skema kan du se de personlige efteruddannelses-midler for praktiserende læger i region midt.

Seneste nyt for DGE og Efteruddannelse

9. mar. 2023

Nyt efteruddannelsestilbud om kræftopfølgning

MidtKrafts Cancer i Praksis har lavet et nyt efteruddannelsestilbud om kræftopfølgning i almen praksis. I kan bruge tilbuddet i jeres DGE-gruppe, 12-mandsforening, kommunale lægelaug eller lignende. Find tilbuddet og læs mere her: Kræftopfølgning i almen praksis.

Læs mere
2. mar. 2023

Virtuelle 45 minutter

MidtKrafts klyngekonsulent Peter Voss inviterer hver 2.-3. måned alle medlemmer af en klynge til “Virtuelle 45 minutter”. Peter indleder med et tema på 15-30 minutter. Den sidste del af tiden er tænkt til uforpligtende samtale om, hvad der rører sig i klyngearbejdet, udveksling af erfaringer mv.. De temaer, Peter tager op, skifter fra gang til […]

Læs mere
24. feb. 2023

Praksis husker (frokost)pausen

Frokostpausen er vigtig for både læger og personale i almen praksis. Det viser resultaterne fra MidtKrafts spørgeskemaundersøgelse fra Lægedage 2022. 83 % eller 217 af jer i alt 261 deltagere, der brugte fem minutter på at svare på spørgsmål om jeres pauser, holder frokostpause hver dag. 16 % svarede, at det glipper af og til, mens […]

Læs mere

Kontaktpersoner for DGE Midtjylland

Kontakt