Adobe Stock Preview til underside

Efteruddannelse og DGE i Region Midtjylland

DGE er en mulighed for efteruddannelse, som er beskrevet i overenskomsten. Det er en efteruddannelsesform, der foregår i mindre grupper på 6-12 personer, som afholder mindst fire møder årligt.

Hvad er DGE?

Decentraliseret Gruppebaseret efteruddannelse (DGE) er en mulighed for efteruddannelse, som er beskrevet i overenskomsten. Det er en efteruddannelsesform, der foregår i mindre grupper på 6-12 og som skal afholde minimum fire møder om året. Hver gruppe skal udpege en gruppeleder for gruppen. Der er både supervisionsgrupper og emnegrupper.

Efteruddannelsesvejledere

Der er jf. overenskomsten ansat to lægelige efteruddannelsesvejledere, hvoraf den ene er efteruddannelseskoordinator og mødes i nationalt regi med de fire øvrige efteruddannelseskoordinatorer i Danmark.

Finansiering

KEU beslutter, hvilket beløb der afsættes til DGE-grupper, som de kan bruge til deres efteruddannelse – på nuværende tidspunkt er afsat 40.000 kr. årligt som ramme for hver DGE-gruppe.

Tilbud, inspiration og muligheder

Der findes forskellige tilbud og muligheder for DGE grupperne. Nogle er gratis, andre har en egenbetaling. Herunder kan du se de forskellige tilbud.

Læs mere

Hjælp til DGE

Her kan du finde hjælp til dge-midt.dk. Håndbogen præsenterer alt fra, hvordan du kommer i en DGE-gruppe, tilbud til DGE, vejledning og meget mere.

Efteruddannelses-midler

I vores skema kan du se de personlige efteruddannelses-midler for praktiserende læger i region midt.

Seneste nyt for DGE og Efteruddannelse

4. jul. 2023

Har I alle “Hva’ så?”-kampagner fra MidtKraft?

Kig i MidtKrafts webshop. Måske mangler I nogle af “Hva’ så”-kampagnerne. I kan bestille plakaterne gratis. Husk også, at langt de fleste kampagner kan bestilles som postkort, der kan uddeles til patienterne.

Læs mere
21. apr. 2023

Guide om lægemidler ved nedsat nyrefunktion

Lægemiddelenheden i Region Nordjylland har lavet en ny guide, som MidtKraft har fået lov at bruge. Guiden giver et overblik over de hyppigste lægemidler, der kræver opmærksomhed ved nedsat nyrefunktion. Dosisreduktion pga. nedsat nyrefunktion er blandt de interventioner, som lægemiddelkonsulenterne ofte foreslår ved medicingennemgang i praksis. I kan bestille guiden i vores webshop: https://midtkraft.dk/materiale/laegemidler-nedsat-nyrefunktion/

Læs mere
9. mar. 2023

Nyt efteruddannelsestilbud om kræftopfølgning

MidtKrafts Cancer i Praksis har lavet et nyt efteruddannelsestilbud om kræftopfølgning i almen praksis. I kan bruge tilbuddet i jeres DGE-gruppe, 12-mandsforening, kommunale lægelaug eller lignende. Find tilbuddet og læs mere her: Kræftopfølgning i almen praksis.

Læs mere

Kontaktpersoner for DGE Midtjylland

Kontakt