Spirekassen og KEU

Har I en idé til et udviklingsprojekt i jeres praksis? Har I en idé til en ny arbejdsgang? Tænker I tit: Hvad ville der ske, hvis vi gjorde det her på en anden måde? Så er Spirekassen måske noget for jer! Har I et større projekt eller et forskningsprojekt, kan I søge Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget om midler. Læs mere om det nederst på siden.

Hvad er Spirekassen?

Spirekassen er en pulje, som Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget har lavet. Her kan I søge op til 50.000 kroner, hvis I har en idé til et kvalitetsudviklingsprojekt i jeres praksis.

Alle praksis i Region Midtjylland kan søge om midler til et projekt. Spirekassen er ikke en forskningspulje, men for jer, der gerne vil prøve noget af eller måske kan tænke sig at arbejde fokuseret med et bestemt område. 

Inspiration

På linket nedenfor finder I en oversigt over nogle af de projekter, der har fået midler fra Spirekassen, og som måske kan være med til at inspirere jer.

Jeres projekt kan godt være et samarbejde med en anden aktør, men selve ansøgeren skal være en praksis i Region Midtjylland.

Hvordan søger man?

I finder projektansøgningen her:

Hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp, kan I kontakte Torsten Munch-Hansen:

Telefon: 29 45 87 96
E-mail: Torsten.munch-hansen@stab.rm.dk

Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget

Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalgets (KEU) opgave er bredt at fremme kvalitet og efteruddannelse for praktiserende læger i Region Midtjylland. Det er der afsat en pulje til i overenskomsten på ca. syv millioner kroner.

Hvordan søger man?

Ansøgningsskema og -frister finder I her. Som hovedregel bevilger KEU kun op til 500.000 kr. pr. projekt.

Hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp, kan I kontakte Jette Christiansen:

Telefon: 24 75 83 84

E-mail: jette.christiansen@stab.rm.dk

Kontaktpersoner

Kontakt