DGE-grupper

DGE-grupper

Her kan I læse mere om, hvad en DGE-gruppe er, få gode råd til at komme godt igang samt finde MidtKrafts tilbud til jeres DGE-gruppe. I kan også læse om, hvordan I kan tage noget af den systematiske efteruddannelse i jeres DGE-gruppe.

Hvad er en DGE-gruppe?

DGE står for den gruppebaserede efteruddannelse. Her har du som praktiserende læge mulighed for at efteruddanne dig med kolleger i en fast, mindre gruppe (5-15 personer), der mødes 3-4 gange om året og arbejder med selvvalgte emner. DGE-grupperne får et årligt regionalt tilskud på 10.000-15.000 kr. til drift af gruppen, og de enkelte medlemmer kan søge om refusion ved Fonden for efteruddannelse.

Hvis du ikke allerede er i en DGE-gruppe, og er nysgerrig på, om det er noget for dig, så kan se mere om gevinsten ved at være i en DGE-gruppe i videoen til venstre. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde en DGE-gruppe, er efteruddannelsesvejlederne altid klar til at hjælpe dig.

Her kan I søge om refusion for jeres DGE-aktiviteter:
DGE-grupperne i Region Midtjylland har deres egen administrationsside.
Log ind her https://www.dge-midt.dk/Grupper/RefusionfraDGE/tabid/117/language/da-DK/Default.aspx

Hjælp til DGE-gruppen

Alt efter om I er en ny DGE-gruppe eller en DGE-gruppe, der har været i gang i mange år, kan I have forskellige behov i forhold til inspiration og hjælp. I kan altid kontakte efteruddannelsesvejlederne, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

I videopostkortene kan I få idéer til jeres DGE-gruppe – alt efter om I er en ny gruppe eller har været i gang i mange år:

Inspiration og oplæg til møderne

Som DGE-gruppe vælger I selv, hvilke emner, I gerne vil mødes om. I kan finde inspiration til emner, hvis I logger ind på DGE’s regionale hjemmeside. MidtKraft har også en række tilbud, som I kan bruge i jeres DGE-gruppe. Det gælder blandt andet i forhold til:

Forløbsplaner og RKKP

Medicingennemgang

Kræftopfølgning i almen praksis

Diarré hos voksne patienter i almen praksis (gælder Gødstrup, Silkeborg og Viborg)

Systematisk gruppebaseret efteruddannelse (SGE)

I har mulighed for at tage noget af den systematiske efteruddannelse i jeres DGE-gruppe. Læs mere om tilbuddet fra PLO-E her https://www.plo-e.dk/tilskud-til-sge-forl-b

Kontaktpersoner

Systematisk gruppebaseret efteruddannelse (SGE)

I har mulighed for at tage noget af den systematiske efteruddannelse i jeres DGE-gruppe.

Læs mere
Kontakt