Læger

Early warning: Temadag for dig, der er ny leder, ejer og læge i praksis

  • Har du nedsat dig som læge i praksis indenfor de seneste tre år?
  • Er du nysgerrig på nye aspekter ved ledelse, som du kan bruge i din hverdag?
  • Vil du gerne vide mere om afregning og regninger, der kommer retur?
  • Kunne du godt tænke dig at bruge en halv dag sammen med kolleger, der ligesom dig er ny læge, ejer og leder?

Kan du svare ja til ovenstående, så er temadagen, som MidtKraft inviterer til sammen med PLO-M, noget for dig.

Temadagen er delt op i to blokke:

Blok 1: Rollen som ny leder og ejer i en myriade af beslutninger og dilemmaer
  • Jeres sekretær fortæller, at hun er gravid og regner med at gå på barsel til februar
  • Klinikkens rengøringsfirma har sagt op, og der skal findes en løsning indenfor de næste fire uger
  • Du vil gerne have en ultralydsscanner, men er i tvivl om, hvordan du får solgt den idé til dine ældre kompagnoner
  • På jeres kommende ledermøde er der fem ledige ansvarsområder fra hende du købte praksis af – en af de andre kompagnoner har fortalt dig til morgenkaffen, at de andre regner med, at du tager de opgaver
  • Jeres nye sygeplejerske har fortalt dig, at en af de andre sygeplejersker har råbt ad hende flere gange og beder dig om hjælp

Som nynedsat læge følger også rollen som ny leder og ejer. Med de roller vil de fleste af os opleve, at vi skal forholde os til ting, som vi slet ikke havde kunnet forestille os, eller det at træffe ”den rigtige beslutning” pludselig bliver noget mere komplekst som leder og ejer, end hvad man havde tænkt som fase 3 læge.

I den her del af temadagen arbejder vi med to hovedtemaer i forhold til det at have fået nye roller. Det gør vi i en workshop på baggrund af input, som I kan melde ind forud for dagen. Vi giver jer mulighed for at erfaringsudveksle på tværs, og vi kommer med inspiration til, hvordan I kan arbejde med de udfordringer, og hvor I kan få sparring – uanset om I er i et kompagniskab eller i en solopraksis.

Praktiserende læge og praksisudviklingskonsulent Anders Vestergaard Rasmussen og organisationskonsulent Mogens Lausen står for workshoppen. De har i en årrække givet sparring til praksis omkring ledelse- og organisationsudvikling. Vi kommer ikke omkring alle aspekter ved rollen som ny leder på workshoppen, men vi garanterer, at du får nye perspektiver med hjem og erfaringer fra kolleger i samme rolle som dig.

Blok 2: Rundt om afregning – hvordan, hvorfor, hvornår og hvem!   

Her kan du møde Camilla Ulsøe og Hanne Simmelsgaard fra praksisadministrationen i Region Midtjylland samt Allan Høg Poulsen fra PLO-Midtjylland. De vil fortælle kort om afregning, men hovedvægten vil blive lagt på cases omkring ydelser og afregning, for eksempel nogle af de mest almindelige grunde til, at regninger afvises. Du har også mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måtte have om afregning.

Dagen slutter af med fælles tapas.

Tilmelding

DATO

9. oktober 2024

KL. 14.00 - 19.00

PRIS

Gratis

Kontaktperson

Kontakt