Læger og personale

Webinarrække “Rundt om datasikkerheden i jeres praksis”

Praksisnære skridt til forebyggelse, så jeres data, tid og penge ikke røves

  • Hvornår har I sidst kastet et blik på jeres adgangskoder i praksis, og er de sikre?
  • Har I en plan, hvis I bliver hacket i praksis?
  • Oplever I informationssikkerhed som noget, der røver tiden fra det meningsfulde arbejde?

Er I i tvivl om de to første spørgsmål, og kan I svare ja til det sidste, så er er MidtKrafts webinarrække “Rundt om datasikkerheden i jeres praksis” måske noget for jer?

På de to webinarer vil I få et praksisnært brush-up på informationssikkerhed. MidtKrafts datakonsulenter har allieret sig med datakonsulent Thomas Steen Nielsen fra Region Sjælland. Thomas har i en årrække tilbudt sjællandske praksis et tjek af  deres informations-og datasikkerhed.  På de to webinarer vil Thomas komme omkring de vigtigste punkter med udgangspunkt i erfaringerne fra de mange praksisbesøg, han har været på, og de hyppigste faldgruber, som han ser i praksis.

Han vil også give konkrete tips og tricks til, hvordan datasikkerheden kan organiseres i praksis. Som med så mange andre ting gælder det også her, at forebyggelse er bedre end behandling – Det koster uforholdsmæssigt meget tid og mange penge, hvis I eksempelvis hackes og står uden en plan.

Mellem de to webinarer vil I  få mulighed for at tjekke status på forskellige områder. På webinar 2 vil I få mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til Thomas.  Har I konkrete spørgsmål, eller er I i tvivl om noget mellem de to webinarer, vil MidtKrafts datakonsulenter også kunne guide jer hen til den rigtige supportfunktion.

Webinaret er for alle interesserede i praksis. Vi opfordrer til, at I er flere fra praksis, der deltager, så det bliver nemmere at arbejde med opfølgning i praksis.

1.  webinar afholdes 22. april fra klokken 14.30-16.00

2. webinar afholdes 28. maj fra 14.30-15.30

Tilmelding

DATO

28. maj 2024

KL. 14.30 - 15.30

STED

Webinar

PRIS

Gratis

Kontaktperson

Kontakt