Læger

Virtuelle 45 minutter for klyngekoordinatorer og bestyrelsesmedlemmer

MidtKrafts klyngekonsulent Peter Voss  inviterer til “Virtuelle 45 minutter” d. 30. november kl. 16.15.

Til de virtuelle 45 minutter er afsættet erfaringsudveksling og en samtale om det, der fylder i klyngearbejdet – det kunne være:

  • Hvordan det går med det administrative klyngearbejde set fra koordinatorens synsvinkel? 2023 har jo ændret en del omkring regnskab osv. – hvordan fungerer det for jer – er der plads til forbedring – forenkling – er der noget jeg kan bringe videre centralt?
  • Hvordan fungerer jeres klynge set fra koordinator eller bestyrelsens vedkommende? Har I fundet den gode organisation eller er der ønsker om ændringer i opgavefordelingen – og hvordan kan man få klyngen med på ønskede ændringer? Er det tid til ”stop op” og hvordan kan man gøre dette?
  • Har vi de rigtige pakker i MidtKraft? – jeg er nysgerrig på at høre om jeres erfaringer med klyngemøderne, al feedback er velkommen
  • Andet vigtigt

Det er blot forslag til emner, men samtale bliver formet af deltagerne, så kom med det der fylder – det er også ok bare at lytte.

I kan logge jer på de virtuelle 45 min. her:

https://us06web.zoom.us/j/85906682934 – møderummet er åbent fra klokken 16.00.

Er I forhindret i at deltage, men har brug for sparring er I altid velkommen til at skrive eller ringe til Peter på pvoss@dadlnet.dk eller ringe på 21750215.

DATO

30. november 2023

KL. 16.15 - 17.00

STED

Virtuelt

PRIS

Gratis

Kontaktperson

Kontakt