Læger

Webinar: Rundt om generationsskifteaftaler på 45 minutter

  • Er du på vej ind i praksis,  og er du nysgerrig på, hvad en aftale om generationsskifte giver af muligheder for dig?
  • Overvejer du at sælge din praksis/andel inden for en årrække, og har du overvejet en generationsskifteaftale?
  • Er I en kompagniskabspraksis, og søger I inspiration til, hvordan I som ledelse og organisation kan planlægge et snarligt generationsskifte meningsfuldt?

Hvis du/I kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene, så tilmeld dig dette spændende webinar fra MidtKraft. Her har vi samlet et team, som vil komme bredt rundt om generationsskifteaftalen og de ledelsesmæssige perspektiver ved generationsskifte.

Camilla Ulsøe er chefkonsulent i praksisadministrationen, og hun vil med afsæt i OK22 fortælle om de muligheder, der er for aftale om generationsskifte.

Mogens Lausen er organisationskonsulent og har mange års erfaring med organisations- og ledelsesudvikling. De senere år har han været en del af MidtKrafts tilbud “LUP i praksis”, hvor han giver sparring til almen praksis i Region Midtjylland. Det gør han sammen med praksisudviklingskonsulent Pia Skov, der også er praktiserende læge i Silkeborg. Pia har selv lavet en generationsskifteaftale, da hun købte sig ind i sin praksis.  Mogens og Pia vil komme rundt om forskellige aspekter ved generationsskifte – herunder hvad man skal være særligt opmærksom, hvordan man som organisation forbereder sig bedst, og hvor det er muligt at få sparring.

Opkaldsnummer til webinaret sender vi et par dage inden til din mailadresse.

Webinaret er gratis

 

 

Tilmelding

DATO

23. april 2024

KL. 15.00 - 15.45

STED

Webinar

PRIS

Gratis

Kontaktperson

Kontakt