Ny læge og leder i praksis

MidtKraft har en række tilbud til dig, der er ny læge og leder i praksis. Tilbuddene er en kombination af virtuelle seminarer med emner, der strækker sig over ledelsesmæssige temaer samt konkrete temaer i forhold til drift som eksempelvis afregning og kommunale attester. Derudover afholder vi årligt en fysisk temadag, hvor der igennem oplæg, cases og dialog sættes fokus på et aktuelt område indenfor ledelse og organisation. Alle aktiviteter kan tages selvstændigt, så du kan vælge til og fra.

Temadag for dig, der er ny læge og leder i praksis

PLO-Midtjylland og MidtKraft holder temadag for ny læger og ledere hvert år. Hvis du er nysgerrig på nye aspekter ved ledelse, gerne vil vide mere om afregning, og regninger, der kommer retur og godt kunne tænke dig at bruge en halv dag sammen med kolleger, der ligesom dig er ny læge og leder, så er temadagen noget for dig. I 2024 kommer der en ny temadag i 2. halvår. Hold øje med praksis.dk eller her på siden.

Ny leder og sparring fra LUP-teamet

Sommetider kan man som nye leder have brug for praksisnær sparring om ledelse og organisation. Her har LUP i Praksis et tilbud til dig, der er ny leder. Måske har du et konkret emne, hvor du ønsker sparring af LUP-teamet, måske har du svært ved at sætte ord på, hvad du helt præcist gerne vil have sparring til. I begge tilfælde står LUP-teamet parat til at hjælpe dig. Læs mere om LUP i praksis her.

Overblik over ordinationer og medicingennemgang

Har du/I overtaget en praksis, og er I nysgerrige på, hvad og hvor meget I udskriver i praksis, så kan I booke et besøg af medicinteamet. Besøget kan tage udgangspunkt i flere farmakologiske områder eller I kan vælge at fokusere på specifikke lægemidler.

Er du ny læge og ny plejehjemslæge, så tilbyder medicinteamet også, at du kan få lavet medicingennemgang på dine patienter. Læs mere om de forskellige muligheder her.

Webinarer

Vi holder løbende webinarer med emner, som er relevante for dig, der er ny læge og leder. Emnerne skifter og er mangeartede. Vi vinkler webinarerne så de er relevante for dig, der er ny i praksis.

Find vores kursustilbud til dig, der er ny læge og leder her.

Kontaktpersoner

Kontakt