Klyngepakker fra MidtKraft

Vi laver løbende nye klyngepakker. De fleste af klyngepakkerne kommer med komplette data på praksis- og klyngeniveau. Der er enkelte pakker, hvor praksis selv skal trække data. Se MidtKrafts klyngepakker nedenfor. KiAP tilbyder også en række klyngepakker. Se nærmere på www.kiap.dk.

Klyngepakker

KiAPs klyngepakker

KiAP har udviklet en række klyngepakker, som I kan finde her: https://kiap.dk/kiap/klynge/klyngekoordinator/klyngepakker/kiapklyngepakker.php

KiAP’s klyngepakker indeholder en præsentation af data, der viser variationen i den kliniske praksis blandt klyngens medlemmer. De data, der vises på klyngemødet, tager udgangspunkt i en række målepunkter, der kan afspejle den kliniske kvalitet. Formålet er at vække medlemmernes nysgerrighed omkring årsager til variation, skabe grundlaget for refleksion over egen praksis og sammen med kolleger få inspiration til at foretage eventuelle ændringer hjemme i klinikken efter klyngemødet.

Som inspiration til klyngepakkerne har KiAP lavet en række podcasts både om de enkelte klyngepakker samt om forskellige temaer i relation til pakkerne, fx forløbsplaner. I finder podcasten her https://www.buzzsprout.com/1837751.

Kontaktpersoner

Kontakt